Stomatolog Žarkovo


Stomatološka ordinacija Lena V se nalazi u Beogradu u centru Žarkova. Ordinacija postoji od 2007 god. Vlasnik i osnivač ordinacije je dr. Sandra Marinković Višnjić. Diplomirala na stomatološkom fakultetu u Beogradu 1999 god. U ordinaciji je stalno zaposlena i dr. Tamara Mitić.

Dr Sandra i dr Tamara u saradnji sa doktorima drugih specijalnosti brinu o zdravlju zuba pre svega stanovnika Žarkova, ali imamo i dosta pacijenata iz drugih delova Beograda. Više od 3000 pacijenata poverilo je brigu o zubima ordinaciji Lena V.

Individualan pristup pacijentu je naš imperativ. Vodimo računa o željama i mogućnostima pacijenata i zajedno nalazimo rešenje za vaš problem. Sarađujemo sa vrhunskim zubnim laboratorijama Dental Art Đorđević i Laboratorija zuba Nikolić. U našoj ordinaciji postoji mogućnost plaćanja u više mesečnih rata čekovima građana i kreditnom karticom masterata. Posebna pogodnost za penzionere krunice, mostovi i proteze mogu platiti na 12 mesečnih rata putem administrativne zabrane. Ordinacija je moderno opremljena sa najsavremenijim aparatima.  Koristimo najkvalitetnije materijala nemačkih i japanskih proizvođača.

Posebnu pažnju posvećujemo protokolu sterilizacije jer nam je zdravlje pacijenata na prvom mestu. Izvolite dođite u našu ordinaciju i uverićete se da poseta stomatologu ne mora uvek da bude neprijatna. Očekuju vas ljubazne i nasmejane doktorke dr Sandra i dr Tamara

Vidimo se

Kontakt informacije